Winkeltas bekijken

Scentsy Vrijgevigheid

Onze impact


Geven zit ingebakken in onze cultuur. Het is wie we zijn en wat we doen.

Vrijgevigheid bij Scentsy betekent:

  • We geven meer dan we nemen.
  • We geven onze tijd, talenten en middelen met plezier.
  • We denken niet alleen aan onszelf.

Scentsy heeft meer dan $ 16,3 miljoen USD gedoneerd aan goede doelen over de hele wereld.

Producten met een doel


Het is onze passie om levens te vullen met geur, maar ook om onze levens betekenis te geven. Daarom biedt Scentsy elk catalogusseizoen een product met een doel via ons liefdadigheidsprogramma. Of het nu gaat om een uniek ontworpen warmer of een lieve Scentsy Buddy, Scentsy doneert een deel van elke verkoop om goede doelen te steunen die zich richten op kinderen, gezinnen en gemeenschappen. Jouw aankoop maakt het verschil!

Shop voor een goed doel

"De kleinste goede daad kan zich verspreiden en meer impact hebben dan je ooit had gedacht. We hebben de kracht om het verschil te maken in elkaars leven en in de levens van de mensen die we ontmoeten. De simpelste daad kan de wereld veranderen. Jij kunt de wereld veranderen."

— Heidi Thompson, Scentsy Co-Owner

Rock-a-Thon


Sinds 2009 maakt Scentsy's zomerdonatieprogramma een verschil voor vele lokale organisaties en individuen. De jaarlijkse Rock-a-Thon is sinds de start in 2014 een uniek en succesvol gemeenschapsevenement dat is uitgegroeid tot een unieke traditie die we blijven voortzetten.

Elke jaar zetten we 70 schommelstoelen op onze campus in Meridian, Idaho en schommelen we 12 uur lang om geld in te zamelen voor een lokale non-profit.

Tot nu toe hebben we meer dan $ 2,2 miljoen US geschonken.

Projecten voor de gemeenschap


Wij geloven dat gelukkige, gezonde families levendige gemeenschappen opbouwen. Enkele voorbeelden van onze huidige passieprojecten:

Wassmuth Center for Human Rights

In 2021 werd Scentsy de hoofdsponsor voor het educatiecentrum van het Wassmuth Center for Human Rights. Samen zien we het nieuwe educatiecentrum als een fundament voor verandering in Idaho en daarbuiten. Scentsy Co-Owners Heidi en Orville Thompson hebben altijd geprobeerd binnen Scentsy een cultuur van cohesie op te bouwen, en dit is nog een manier waarop we kunnen helpen een positieve impact te maken. Als deel van dit partnerschap hebben de medewerkers van Scentsy en Onafhankelijke Scentsy Consulentenleiders een uitnodiging ontvangen om gratis deel te nemen aan het mensenrechten-certificeringsprogramma van het Wassmuth Center.

Scentsy Buddy-donaties

Tijdens onze Scentsy Familiereünie 2022 vroegen we aan elke deelnemer om een blanco kaartje te nemen en een bemoedigende boodschap te schrijven voor ernstig zieke kinderen in lokale ziekenhuizen of huizen waar onze Reünies werden gehouden. Voor elk kaartje dat werd geschreven, beloofden we om een Scentsy Buddy te doneren aan de organisaties. Dankzij onze community hebben we meer dan 2,300 Buddies kunnen doneren aan inspirerende goede doelen in de Verenigde Staten, Engeland, Australië en Nieuw-Zeeland.

Shop Scentsy Buddy's

Raising the Bar-programma


Het vrijwilligersprogramma voor Scentsy-medewerkers, Raising the Bar, stimuleert medewerkers (alias de Scentsy Service Squad) om de gemeenschap in te gaan en zich in te zetten voor anderen. Dit kan via de driemaandelijkse vrijwilligersmogelijkheden die worden georganiseerd voor onze Scentsy Service Squad, of gewoon door zelf iets te doen. Medewerkers worden gevraagd om de tijd die zij besteden aan vrijwilligerswerk bij te houden. Aan het einde van elk catalogusseizoen worden alle ingediende uren vermenigvuldigd met het gemiddelde uurtarief van het bedrijf en dat geld wordt aan geselecteerde liefdadigheidsinstellingen geschonken.

Tot nu toe hebben we meer dan $ 70.000 USD gedoneerd.

International Pay It Forward Dag


Elke aprilmaand vieren we een van onze meest favoriete tradities: Internationale Pay It Forward Dag!

Sinds 2012 doen we mee aan Internationale Pay It Forward Dag door iets aardigs te doen voor anderen in onze wereldwijde gemeenschappen. Om de spirit van vrijgevigheid te stimuleren, geeft Scentsy elke medewerker $ 10 vergezeld van een kaart om weg te geven. Op de kaart staat:

De medewerkers van Scentsy vieren Internationale Pay It Forward Dag door goede daden te verrichten en jou uit te nodigen om iets goeds te doen voor iemand anders. Het kan zo groot of klein zijn als je zelf wilt. We hopen dat dit je dag een beetje vrolijker en je hart blij maakt!

Daarnaast dagen we onze Consulenten uit om iets te doen in hun gemeenschap. Stel je eens voor, de impact die meer dan 300.000 goede daden wereldwijd kunnen hebben!